scarlet

# 36 Pratonton Rutgers Scarlet Knights

Amalan musim bunga ada di buku-buku dan kem musim luruh akan ada di sini sebelum anda mengetahuinya, ini bermaksud mendapatkan lompatan awal pada musim bola sepak NCAA 2006. Mengetahui pasukan sekarang akan menjimatkan masa anda pada bulan Ogos dan Matt Fargo ada di sini untuk membantu anda memahami apa yang diharapkan pada tahun ini. Kami pergi dari yang terburuk ke yang pertama dalam Pratonton Bola Sepak Kolej 2006 ini.

# 36 – Rutgers Scarlet Knights 7-5 SU; 5-6 ATS

Fargo’s Take  downlaod mega888 game on here !! Rutgers mempunyai musim kemenangan pertama sejak 1992 dan pergi ke permainan mangkuk untuk pertama kalinya sejak tahun 1978, jadi apa yang dapat dilakukan oleh Scarlet Knights untuk encore? Mereka mungkin tidak akan dapat bertanding merebut gelaran Big East tetapi musim kemenangan berturut-turut dan tempat tidur mangkuk adalah tempat yang bagus untuk bermula, yang terakhir adalah sesuatu yang tidak pernah berlaku dalam sejarah sekolah. Rutgers berada di kedudukan ke-44 keseluruhan dan ke-48 dalam menjaringkan gol, yang terbaik sejak tahun 1993 dan semestinya lebih baik musim ini walaupun telah kehilangan suku akhir. Ketua jurulatih Greg Schiano mengambil alih tugas koordinator bertahan tahun lalu dan ia merupakan langkah yang berjaya kerana Scarlet Knights membenarkan lebih dari lima ppg kurang dan 57 ypg lebih rendah daripada apa yang mereka berikan pada tahun 2004. Terdapat kegembiraan di New Jersey ketika Rutgers masuk musim ini dengan beberapa jangkaan tertinggi yang pernah ada.

Memulakan Permulaan dengan Kesalahan – 7 Kehilangan Ryan Hart di quarterback boleh dianggap sebagai tamparan besar untuk serangan itu tetapi Mike Teel, yang sebenarnya memulakan tiga perlawanan sebagai pemain baru, diharapkan dapat melangkah tepat. Jumlahnya dalam permainan itu jelek dan dia akan didorong oleh mahasiswa baru Jabu Lovelace tetapi ada cukup kesalahan di sekitarnya untuk menjadikannya peralihan yang lancar. Tiga penerima yang memperoleh 32 atau lebih hantaran kembali, diketuai oleh pemain tengah Brian Leonard yang memberikan banyak pilihan kepada pasukan untuk keluar dari lini belakang. Kumpulan terbaik adalah Clark Harris, pilihan All-Big East dan calon All-American pramusim. Sophomore tailback Ray Rice mempunyai tahun baru yang luar biasa, bergegas sejauh 1.120 ela pada 5.7 ypc dan dia akan berlari di belakang garis serangan yang sangat berpengalaman yang merupakan salah satu yang terbaik di Big East.

Memulakan Permulaan Pertahanan – 7 Pertahanan kadang-kadang ceroboh tetapi juga sangat baik pada masa-masa lain. Unit ini membenarkan 45 atau lebih mata dalam tiga daripada empat perlawanan terakhirnya sambil membenarkan satu digit empat kali sepanjang musim. Ketidakkonsistenan inilah yang perlu diberi perhatian untuk memperbaiki kedudukan pertahanan ke-55 dalam jumlah keseluruhan sejak satu musim lalu. Tujuh permulaan baru kembali dan kawasan masalahnya adalah barisan pertahanan, yang merupakan kekuatan pada tahun 2005. Kembalinya pertahanan Eric Foster, yang akan menjalani pembedahan lutut, akan menjadi faktor besar untuk berjaya. Linebacker mengembalikan semua yang utuh tetapi kedalaman boleh menjadi masalah. Yang kedua dibakar musim lalu, termasuk 467 ela di Insight Bowl menentang Arizona St., dan menamatkan musim di kedudukan ke-79 melawan hantaran.

Jadual Jadualnya tidak mudah tetapi tidak terlalu sukar. Yang terburuk dari empat permainan bukan persidangan adalah di North Carolina pada musim pembukaan tetapi kemudian tiga perlawanan tuan rumah berturut-turut menentang persaingan yang lebih lemah – Illinois, Ohio dan Howard. Perkara menjadi lebih sukar selepas itu dengan tiga permainan jalan berturut-turut bermula dengan pembuka Big East di Florida Selatan. Selepas itu, ia adalah perjalanan ke Navy diikuti dengan pertandingan di Pittsburgh. Tiga daripada lima perlawanan terakhir ada di rumah tetapi salah satunya adalah menentang Louisville, yang menjadi pilihan untuk memenangi persidangan. Perlawanan tuan rumah terakhir adalah menentang Syracuse sementara final musim di West Virginia. Secara keseluruhan, empat dari tujuh permainan Big East sedang dalam perjalanan sehingga mencalonkan diri pada gelaran persidangan kemungkinan tidak akan menjadi pilihan. Menjelang minggu sebelum Navy dan Louisville adalah keuntungan tambahan.

Anda boleh bertaruh … Schiano mengambil masa lima tahun untuk memimpin Rutgers ke rekod kemenangan dan permainan mangkuk tetapi dia akhirnya berjaya dan sekarang sudah tiba masanya untuk terus berjalan. The Scarlet Knights mempunyai rembatan yang sangat baik ketika kembali ke musim selepas musim tetapi mungkin perlu kecewa dalam perjalanan untuk mencapai gol itu. Setelah mengalahkan 10-1-1 dari angka tiga tahun yang lalu, Rutgers telah mengumpulkan dua musim kalah berturut-turut, bergabung dengan 8-12 ATS. The Scarlet Knights telah berjuang sebagai kegemaran selama dua tahun itu, hanya mendapat 2-4 ATS ketika meletakkan mata. Mereka akan berperanan dalam permainan rumah dua barisan pertama mereka dan yang pertama akan menjadi senario yang menarik. Rutgers akan mencari balas dendam terhadap Illinois setelah meledak 20 mata dan kalah dalam masa lembur dalam pembuka musim musim lalu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.